ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Το LIOSTASI IOS HOTEL & SUITES, είναι επίτιμο μέλος των Small Luxury Hotels of the World. Το πολυτελές εστιατόριο Grandma’s στο Liostasi, καλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν gourmet δημιουργίες και τοπικές συνταγές από την ελληνική κουζίνα, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Η Qualisys Software ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του συστήματος ωρομέτρησης στο ξενοδοχείο. Η εφαρμογή eTIME εγκαταστάθηκε σε κεντρικό εξυπηρετητή σε διασύνδεση με τα τερματικά ωρομέτρησης, για την διαχείριση του παρουσιολογίου των εργαζομένων, με δυνατότητα προγραμματισμού αλλά και μεταβολής του ωραρίου εργασίας, την παρακολούθηση των αδειών (ρεπό) και τις ενδιάμεσες κινήσεις (διαλλείματα).

Με το ολοκληρωμένο σύστημα ωρομέτρησης eTIME της Qualisys, έχω την πλήρη διαχείριση των πολύπλοκων ωραρίων όλων των τμημάτων του ξενοδοχείου μου καθώς και συνολική – αναλυτική πληροφόρηση για την μισθοδοσία τους. Το τμήμα υποστήριξης της Qualisys, είναι πάντα πρόθυμο να μας λύσει όποιο εμπόδιο ή απορία προκύψει”, είπε ο κ. Δεναξάς Αρτέμης ιδιοκτήτης του LIOSTASI IOS HOTEL & SUITES.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 Βουτζά 30 & Μυκάλης 1 Βύρωνας, 16231, Αθήνα

 210 7647305

 Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο YoutubeΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα
επικοινωνήσουμε μαζί σαςΘέλω να λάβω ενημέρωση για το πρόγραμμα με email ή τηλεφωνικά